Wie we zijn

Huiswerkbegeleiding Oost is ondeerdeel van Edu-oost BV . Edu Oost BV bestaat daarnaast uit de Enschedese en Oldenzaalse instituten “Studiebegeleiding Twente” en het instituut SBI uit Haaksbergen.
We hebben ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van leerlingen en studenten en hebben een goed netwerk binnen de omliggende onderwijsinstellingen. In totaal hebben meer dan 3500 leerlingen de afgelopen jaren begeleiding ontvangen van ons instituut.
Het team van EDU-oost bestaat uit een mix van ervaren senior docenten uit het voorgezet onderwijs, HBO onderwijs, orthopedagogen en studiecoaches.
Wij selecteren onze docenten op kennis en ervaring, maar we kijken er vooral naar of ze in staat zijn echt verbinding met de leerling te maken. Vervolgens kijken we of ze vanuit die verbinding kunnen onderzoeken hoe ze deze leerling kunnen ondersteunen. Geen kind is hetzelfde, maatwerk is voor onze docenten de norm.

Medewerkers

Ik werk met vaste medewerkers die als coach van een aantal leerlingen werkzaam zijn en ook vakinhoudelijk hulp kunnen bieden: Simone Kalma, al vanaf het begin een vaste kracht in het instituut en met name gespecialiseerd als kindercoach, Iris Ceulen. Iris, psychologe, treed op als locatiemanager. Daarnaast worden we nog geassisteerd door 7 à 8 UT-studenten.

Wie waren we

Wie we waren
’t spoor huiswerkbegeleiding-hengelo
’t Spoor
Velen kennen ons nog onder de naam ’t Spoor Huiswerk- & studiebegeleiding, waarmee we in 2008 zijn begonnen als huiswerkinstituut.

Verander ook de bookmark in uw favorieten
van: huiswerkbegeleiding-hengelo.nl
naar: huiswerkbegeleidingoost.nl.